10 hetes tematikus tanfolyamok 2-3 fő részére


 


A tematikus tanfolyamok az általános nyelvtanon és szókincsen kívül valamilyen központi témához igazodnak. Ez lehet egy szakma (pl. egészségügy, au-pair), vagy egy élethelyzet (kiköltözés, nyelvvizsga stb.) Ez azt jelenti, hogy az adott téma szituációit, szókincsét jobban gyakoroljuk, a példamondatok lehetőleg az adott témából valók, és a témához kapcsolódó speciális helyzeteket is jobban körüljárjuk. 

A tanfolyamok időtartama: 20 tanóra (20x45 perc)

A tanfolyam intenzitása: 10 hét: heti 1x 90 perc

Időpont: Ha érdekelnek az aktuális tanfolyam időpontok,írj (pickpackgerman@gmail.com)  vagy hívj (+36705469466). Ha már van tanulótársad, és egyéni igényetek lenne az időponttal kapcsolatban, keress bátran!

A résztvevők száma:  2 vagy 3 fő, így szinte ugyanannyi figyelem jut egy tanulónak, mint egy magánórán, mégis segítjük egymást, és lehet tanulni a másik kérdéseiből, lehet együtt játékokat, vicces szituációkat jásztani.

Az óradíj: 3500 Ft/fő/45 perc, 70.000 Ft/teljes tanfolyam

Részletfizetés megoldható.  

 

Rendszeresen induló tanfolyamok

1. Tanfolyam kezdőknek kiköltözéshez, munkavállaláshoz.

2. B2 nyelvvizsga szóbeli témakörök rendszerezése

Ez a tanfolyam segít felkészülni bármelyik típusú B2 nyelvvizsga szóbeli részére, és nagy hangsúlyt fektetünk azokra a slágertémákra, amik előfordulhatnak a nyelvvizsgán, azonban a tankönyvekben kevés szó esik róluk. 

3. Lazán Németül és Német nyelvtani ABC- alapú tanfolyam

Ez a tanfolyam olyanoknak szól, akik kedvelik a  Lazán Németül és Német nyelvtani ABC tankönyvcsaládot, jól tudnak önállóan tanulni, de szükségük lenne egy kis szóbeli gyakorlásra, a megoldott feladatok ellenőrzésére.

4. Nyelvtanmentes tanfolyam

Ezen a tanfolyamon a beszédre és az írott szöveg értésére helyezzük a hangsúlyt, a nyelvtannal érintőlegesen foglalkozunk. Az órán sok autentikus német szöveggel dolgozunk, a nyelvtani szerkezeteket pedig példamondatokkal, szituációkkal rögzítjük. Természetesen tudok adni nyelvtani gyakorlatokat is önálló tanulásra annak,aki igényli.

5. Integrationskurs-on vagy hasonló DaZ, DTZ Kurs-on tanulók számára magyar nyelvű segítség

Jársz Integrationskurs-ra, de néha jól jönne egy kis magyar nyelvű magyarázat? Ezen a tanfolyamon minden kérdésre választ kaphatsz, gyakoroljuk a beszédet, amire a nagyobb csoportos kurzuson általában nincs elég idő, és segítek felkészülni a DTZ Prüfung-ra is.

6. Egyéni igényhez igazodó tanfolyam 2-3 fő részére

Egyéni téma vagy időpont igényetekkel kapcsolatban keressetek bizalommal! 

pickpackgerman@gmail.com

+3670 546 9466

facebook: https://www.facebook.com/pickpackgerman


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések