Német nyelvű tankönyvek, könyvek, újságok


 

 

 Dömök Szilvia: Themen Kompass-szókincsfejlesztő könyv

állapot: használt, nincs beleírva

szint: B1-B2

Ár: 2500 Ft

A kb. 400 oldalas kötet 17 leckéje a legfontosabb mindennapi témákat dolgozza fel. A leckék egységesen épülnek fel: a témát szókincsgyakorlatok vezetik be, amelyeket szóbeli feladatok követnek. Szerintem ez a része a leghasznosabb,mert ha a témákhoz kapcsolódó kérdésekre tudsz válaszolni, akkor biztos lehetsz benne,hogy abban a témakörben megvan a szükséges szókincsed. 






Kreuzer, Stufe 3

Állapot: új, de 1 helyen  bele van írva

Szint: B1

Ár: 500 Ft


Szókincspróba 2

Állapot: új, nincs beleírva

Szint: A1, A2

Ár: 900 Ft

A munkafüzet a "Kezdők nyelvkönyvei" sorozat (van belőle angol, német,francia, olasz, és még rengeteg nyelv) képeit, szavait gyakoroltatja, így akinek megvan a könyv, annak ismerősek lehetnek a képek, de természetesen önállóan is használható alapszókincs fejlesztésre. 

 
 

 
Tiptoi-könyvek
 
Ajánlom figyelmetekbe ezt a szuper interaktív nyelvtanulós játékot, ami nagyon hasznos gyerekeknek 5-11 éves korig vagy örök-gyerek felnőtteknek A1,A2, B1 szinten. (különböző nehézségű könyvek vannak)
Mi is használjuk itthon a gyerekekkel, újabban angol tanulásra is, mert van angolul is.

A játékról röviden:
A könyvek csak Tiptoi csodaceruzával használhatók! A ceruza megvásárolható Amazon-on vagy pl. itt: https://sedonashop.hu/.../keszseg.../tiptoi-hangrogzito-toll
A csodaceruzával az összes Tiptoi könyv, puzzle és egyéb interaktív játék használható, a legtöbb német nyelvű, de vannak angol nyelvű kiadványok is, így mindkét nyelv tanulásában segíthet.
Az alábbi videó bemutatja,hogy működik a játék: https://www.youtube.com/watch?v=LcTi8YeUGqA
A csodatoll bekapcsolása után mindent elmondanak, elmesélnek, érthetően, lassan németül. Ha valamit nem értettünk, akkor újra le tudjuk játszani. A gyerekek játékos feladatokat kapnak,pl. keressenek meg a képen valamit, vagy menjenek egy adott személyhez. Ha ez megvan a tollal rá kell bökni a keresett tárgyra, vagy személyre. Ha jól fejtettük meg a rejtvényt, akkor a toll válaszol, hogy igen, erre gondolt, ha nem, akkor elmondja a további teendőket.
A Tiptoi termékcsaládot 4 és 10 éves kor közötti gyerekeknek ajánlják, de ez az életkor anyanyelvi gyerekekre vonatkozik. 
 
Weltatlas
szint: A1,A2
Állapot: keveset használt
Ár: 3500 Ft
 

 




Állatok-koncentrásiót,figyelmet fejlesztő feladatok

Szint: A1,A2,

Állapot: jó állapotú használt, az egyik oldalon kis gyűrődés (lásd: foto)

Ár: 3000 Ft


 




 



Megjegyzések

Népszerű bejegyzések